Ingredienser
2 spsk olie
1/2 dl (30 g) mel
1/2 tsk salt
1 knivsp peber
800 g skært oksekød i tern
2 spsk olie
1 flaske porter
1 oksebouillonterning
1 spsk dijonsennep
2 spsk Brun Farin
1 spsk frisk timian
evt. hakket persille til pynt
Instruktioner
1. Pil skalotteløgene og sautér dem i olie, til de tager farve. Tag dem op.
2. Kom mel, salt og peber i en plastpose, kom kødternene i og ryst godt. Brun kødet i resten af olien i to omgange. Til anden omgang tilsættes yderligere 2 spsk olie.
3. Når kødet er brunet tilsættes løg, porter og bouillonterning. Lad det koge i 5 min.
4. Rør sennep, brun farin og timian i. Lad det simre under låg i ca. 1 time, til kødet er mørt.
5. Pynt evt. med hakket persille. Kan serveres med kartoffelmos eller brød.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.