Ingredienser
Dej
3 dl hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
100 g smør eller margarine
1/2 dl Dansukker Sukker
Fyld
150 g søde mandler
75 g smør eller margarine
3 æg
1 1/2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
Pynt
4 dl Dansukker Flormelis
Vand
Gul frugtfarve
slik
Instruktioner
Bland ingredienserne til dejen, kom den i en plasticpose, og lad den hvile 1 time i køleskab. Rul dejen ud, og beklæd en springform på ca. 25 cm i diameter med dejen. Mal mandlerne. Smelt fedtstoffet. Pisk æg og begge slags sukker til det er luftigt. Bland mandler og fedtstof. Hæld blandingen op i den dejklædte form. Bages midt i ovnen ved 175° i ca. 20 minutter. Lad den køle af. Tag kagen ud af formen. Bland flormelis, vand og farve til en jævn glasur. Pynt med påskeslik.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.