Påskekylling

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

600-700 g kyllingefilet

Marinade
1 dl hvidvin
1/2 dl rapsolie
1 spsk. vaniljesukker
2 spsk. kyllingefond
Revet skal af en halv økologisk citron
2 knsp. hvid peber

Sauce
1 hakket løg
1 spsk. smør eller margarine
1 spsk. Dansukker Lys Sirup
marinaden
1 dl appelsinjuice
2 tsk. kartoffelmel

Grøntsager
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 porre
1 rødløg
1 spsk. smør eller margarine
1 spsk. Dansukker Brun Farin

Instruktioner

Bland alle ingredienserne til marinaden i en kraftig plasticpose. Kom kyllingestykkerne i posen, og slå en knude på den. Ryst posen, så kyllingekødet dækkes af marinaden. Lad det hvile i køleskab et par timer. Læg kyllingefileterne i et smurt ildfast fad, og steg dem i ovnen ved 175 °C, til kødet har en temperatur på 70 °C i midten. Smelt fedtstoffet i en gryde, tilsæt løg og sirup, og svits løgene til de er bløde. Tilsæt marinade og juice, og kog op. Rør kartoffelmelet ud i lidt koldt vand, og jævn saucen. Si saucen.

Skyl den røde og gule peberfrugt samt porren. Skær peberfrugterne i store stykker. Skær porren i skiver. Pil rødløget, og skær det i både. Smelt fedtstoffet på en stegepande. Tilsæt grøntsagerne og sukker, og svits, til grøntsagerne er varme, men stadig sprøde.

Kom kylling, sauce og grøntsager på varme tallerkener, og server med kogte ris, pasta eller kartofler.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.