Påskebrulée

4 stk.
Påskebrulée
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 dl cremefraiche
1 dl piskefløde
Revet skal af 1 økologisk appelsin
1/2 dl Dansukker Økologisk Rørsukker
3 æggeblommer
1 æg
Smør til formene
Dansukker Rørsukker til formene

Chokoladeæg
1 dl cremefraiche
1 lille æggeblomme
100 g mørk chokolade
15 g usaltet smør med stuetemperatur
2 spsk. vaniljesukker
Dansukker Rørsukker

Rør cremefraiche, fløde, appelsinskal og sukker sammen i en gryde, og lad blandingen koge op. Lad den køle af. Sæt en bradepande med vand i ovnen, og indstil ovnen på 125°. Rør æggeblommer og æg i den afkølede mælkeblanding. Si blandingen, og fordel den i smurte, rørsukkerbestrøede portionsforme. Sæt formene i vandbadet, og bag dem i ca. 1 1/2 time. Lad dem køle af.

Kog cremefraichen op. Hæld æggeblommen i en skål, og hæld den varme cremefraiche over. Hak chokoladen i små stykker, og bland den med de øvrige ingredienser i skålen. Rør, til chokoladen er smeltet. Tilsæt smør og vaniljesukker. Stil i køleskab.

Strø rørsukker oven på buddingerne, og sæt formene i ovnen med grillelementet slået til, og grill dem i ca. 5 minutter, til sukkeret er karamelliseret. Lad dem køle af. Form æg af trøffelmassen, og placer æg oven på hver buddingform.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker