Påskeæg med kokos

16 stk.

1,5 time

Vurdering (12 stk)

Ingredienser

50 g smør
3 1/2-4 dl revet kokos
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1/2 dl Dansukker Økologisk Sirup
1/2 dl piskefløde

Pynt
200 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
Frugtfarve, valgfri farve
Krymmel, valgfri type og farve

Smagsgiver
Revet skal af 1 lime, gerne usprøjtet
2-3 dråber pebermynteolie

Instruktioner

Smelt smørret i en kasserolle, og kom derefter de øvrige ingredienser i. Tilsæt eventuelt smagsgiver efter eget valg.

Stil til afkøling i køleskabet i ca. 30 minutter.

Form til æg, som sættes i fryseren i ca. 20 minutter. Smelt den mørke chokolade imens.

Dyp æggene i den smeltede chokolade, og stil dem koldt i 20 minutter.

Pynt æggene med hvid chokolade blandet med frugtfarve eller hvid chokolade med krymmel.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.