Osteknækbrød

ca. 30 stk.
Osteknækbrød
(17)

25 g gær
2 1/2 dl lunkent vand
2 spsk. Dansukker Mørk Sirup
2 dl reven ost med smag
5 dl hvedemel
1 dl havreklid
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø

Pynt
Flagesalt

Gæren smuldres i en skål, og vandet hældes i. Rør, indtil gæren er opløst. Bland siruppen og osten i. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland godt. Lad dejen hæve under et klæde i 45 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset bord, og ælt den, til den er smidig. Del dejen i to dele. Rul dem tyndt ud, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Skær dejen ud i firkanter med kniv eller pizzahjul. Drys med flagesalt. Bages midt i ovnen ved 175 °C i 20-25 minutter. Lad knækbrødene køle af på en rist. Opbevares tørt.