Muscovadocookies

ca. 30 stk.
Muscovadocookies
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 220 g blødt smør
  • 2 dl Dansukker Brun Farin
  • 1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 æg
  • 2 1/2 dl hvedemel
  • 8 dl havregryn
  • 1/2 tsk. natron
  • 150 g hakket chokolade
  • 2 dl solsikkekerner
  • 2 dl rosiner eller tranebær
  • 2 tsk. kanel

Rør smør og farin luftigt, tilsæt muscovadorørsukker til sidst og bland det godt.

Tilsæt æg. Bland mel, kanel, vaniljesukker og natron sammen. Bland sammen med æggeblandingen, til dejen er jævn.

Tilsæt havregryn, solsikkekerner, rosiner og chokolade.

Sæt dejen i små toppe på en bageplade med bagepapir. Bag kagerne ved 175 °C i ca. 12 minutter. De skal være lidt bløde, når de tages ud af ovnen. Lad kagerne køle lidt af på pladen, og læg dem derefter over på en rist for at køle helt af. Derefter er det tid til at nyde de skønne kager.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker