Muscovado-biscotti

ca. 40 stk.
Muscovado-biscotti
Bedømmelse: (6vurderinger)

Ingredienser

100 g smør eller margarine
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/4 dl mælk
4 1/2 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
æg til pensling
Dansukker Rørsukker

Rør mørk muscovadorørsukker og fedtstof til en porøs blanding. Tilsæt mælk, hvedemel og bagepulver. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 200 °C.

Del dejen i 4 stykker, som rulles ud til stænger. Læg stængerne på en plade beklædt med bagepapir. Pensl med æg. Strø rørsukker på.

Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter. Skær stængerne i skrå stykker. Sænk ovnvarmen til 150 °C, og sæt pladen med biscotti ind i yderligere 15 minutter. Lad dem eftertørre i 3-4 timer ved 75 °C ovnvarme, gerne med lågen lidt på klem.

Muscovadorørsukkeret kan klumpe lidt, men det er kun ekstra lækkert med en lille muscovadoklump i skorperne.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker