Mudderkage med kokos-tosca i bradepande

ca. 20 stykker
Mudderkage med kokos-tosca i bradepande
Bedømmelse: (20vurderinger)

Ingredienser

5 æg
500 g Dansukker Mørkt Muscovadoråsukker
200 g blødt smør
1 dl kakao
2 spsk. vaniljesukker
3 knsp. salt
3 1/2 dl hvedemel

Tosca-glasur
400 g kokosmel
3 dl Dansukker Sukker
2 dl Dansukker Lys Sirup
3 dl piskefløde
125 g smør eller margarine

Pisk æg og muscovadoråsukker sammen. Tilsæt smør, kakao, vaniljesukker og salt, og rør, til massen er blandet godt. Tilsæt mel. Hæld dejen ud i en bradepande 30 x 40 cm med smurt bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter. Rør ingredienserne til tosca-glasuren sammen i en gryde imens, og lad det simre under omrøring i fem minutter. Fordel blandingen på kagen, og bag den i yderligere 10 minutter. Lad kagen køle af, inden den skæres i firkanter. Læg kagestykkerne i en dåse med papir mellem hvert lag. Kagestykkerne kan fryses.

 

OBS: Kagen skal bages uden bagepulver.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker