Ingredienser
75 g smør eller margarine
3 æg
2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3/4 dl kakao
1 1/2 dl glutenfri melblanding, f.eks. Lailas
2 spsk. Dansukker Fibrex
1/2 dl mælk
2 spsk. vaniljesukker
2 tsk. bagepulver
Garnering
After Eight
Til formen
Smør eller margarine, sesamfrø
Instruktioner
Smør en springform, cirka 23 cm i diameter, og strø den med sesamfrø.
Kom fibrexen i en skål, og hæld mælken over.
Smelt fedtstoffet. Pisk æg og sukker sammen. Bland de tørre ingredienser, og vend dem i æggemassen sammen med fedtstof og fibrex-blandingen. Hæld dejen i formen, og bag kagen i den nederste del af ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Løsn kanten på formen, og dæk kagen med After Eight. Lad kagen køle af inden servering, og server den gerne med en klat letpisket flødeskum.
Mælken kan erstattes af kold stærk kaffe eller appelsinjuicekoncentrat.
After Eight kan erstattes af en anden lignende form for chokolade.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.