Ingredienser
100 g smør eller margarine
2 spsk Dansukker Flormelis
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
1 spsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
3 dl hvedemel
Fyld
2 dl piskefløde
50 g smør eller margarine
3 dl Dansukker Sukker
2 spsk. Dansukker Glukosesirup
Pynt
1 dl Dansukker Flormelis
Instruktioner
Ælt ingredienserne til dejen sammen. Læg dejen i en plasticpose, og lad den hvile i køleskabet i mindst 1 time. Tryk dejen ud i forme. Prik dem med en gaffel. Bages midt i ovnen ved 200 °C i 6-8 minutter. Lad kagerne svale af, inden de tages ud af formene. Bland alle ingredienserne til karamelcremen i en tykbundet kasserolle, og lad det koge, til massen har nået en temperatur på 120 °C, eller dryp lidt af massen i et glas med koldt vand for at se, om konsistensen er passende. Fyld karamellen i formene. Drys lidt flormelis over kagerne ved servering, eller bland flormelis med lidt vand, og bred glasur ud over karamellen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.