Ingredienser
200 g marcipan
1 1/4 dl Dansukker Sukker
1 æggehvide
Fyld
100 g Philadelphia smøreost light, naturel
50 g smør eller margarine
1 1/4 dl Dansukker Flormelis
1 tsk. vaniljesukker
1 æggeblomme
1 spsk. kakao
Pynt
100 g chokolade, valgfri sort
15 g kokosfedt (palmin)
evt. 100 g finthakkede nødder eller mandler
Instruktioner
Riv marcipanen, og bland den med sukker og æggehvide. Sprøjt eller læg dejen i små runde eller aflange kager på en bageplade med bagepapir. Giv kagerne et hårdt tryk med en finger, så de får en jævn form. Lad dem hvile på pladen i 30 minutter, inden de bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter. Lad kagerne køle af på pladen.
Rør ost, fedtstof og sukker sammen. Tilsæt vaniljesukker, æggeblomme og kakao og rør, til massen er blandet godt. Smør eller sprøjt fyldet på de afkølede kager. Sæt kagerne i fryseren i ca. 15 minutter.
Smelt chokolade og kokosfedt over vandbad. Dyp kagerne i chokoladen og derefter evt. i hakkede nødder eller mandler. Opbevares i køleskab. Kan fryses.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.