Marengskager

Vurdering (20 stk)

Ingredienser

Marengs
3 æggehvider (100 ml)
2 dl Dansukker Sukker
Et par dråber eddike

Fyld
200 g friske eller frosne bær
1 dl piskefløde
100 g kvark
1 spsk. Dansukker Sukker
1 tsk. vaniljesukker

Pynt
1 spsk. Dansukker Flormelis
Frugt eller bær

Instruktioner

Sæt ovnen på 100 °C. Tegn hjerterne, tre til hver kage, ca. 10 cm høje på bagsiden af et stykke bagepapir. Smør markeringerne, og drys mel på dem. Pisk æggehvider, eddike og halvdelen af sukkeret, til det er hvidt og luftigt. Vend forsigtigt resten af sukkeret i. Bred eller sprøjt blandingen ud i de smurte og meldryssede markeringer. Eventuel resterende blanding kan bare klikkes ud til almindelige marengs (kan f.eks. anvendes til marengstoppe). Bages midt i ovnen i ca. 45 minutter. Lad dem køle af på en rist. Pisk fløde, sukker og vaniljesukker stift. Rør bær og kvark i fløden. Læg fyldet mellem marengsene lige før serveringen (hvis man vælger at lave kagerne på forhånd, kan man pensle marengsene med smeltet chokolade, så de ikke bliver bløde af fyldet. Vælger man hvid chokolade, kan den ikke ses). Pynt kagerne med lidt frugt eller bær, som drysses med flormelis.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.