Ingredienser
3 små æggehvider
2 spsk. Dansukker Sukker
100 g smuttede og malede mandler
2 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 spsk. kakao eller
rød eller grøn frugtfarve
Fyld
100 g Philadelphia friskost naturel
2 spsk. (30 g) blødt smør
1 spsk. vaniljesukker
1/2 dl hindbær passeret gennem en si eller
reven skal fra 1 usprøjtet lime + et par dråber grøn frugtfarve eller
1-2 spsk. kakao
Instruktioner
Pisk æggehviderne stive i en helt ren skål. Tilsæt sukkeret under fortsat piskning. Bland de malede mandler med sukkeret, og vend det i æggehvidemassen. Tilsæt kakao eller frugtfarve. Kom dejen på bageplader med bagepapir i ringe med en diameter på ca. 3 cm. Bages ved 125 °C i cirka 20 minutter. Lad makronerne køle af på bagepladen, inden de tages af bagepapiret.
Bland ost, smør og vaniljesukker sammen. Bland den ønskede smagsgiver i. Stil i køleskab i mindst 1 time. Smør eller sprøjt fyldet på halvdelen af kagerne. Læg de resterende kager oven på fyldet.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Fredagshygge
Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.