Ingredienser
1 kg kartofler
4 æg
1 pk. bacon i tern, 120-150 g
2 dl cheddarost i tern
2 dl finthakket porre
Dressing
2 dl tyrkisk yoghurt
1/2 dl tomatpuré
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
1 revet eller finthakket fed hvidløg
1 dl hakket persille
Instruktioner
Skyl kartoflerne grundigt. Kog dem. Hæld vandet fra, og lad dem køle af. Skær kartoflerne i mindre stykker. Kog æggene. Pil og halver æggene. Steg baconternene, og læg dem på køkkenrulle. Bland alle ingredienserne til dressingen i en serveringsskål. Tilsæt kartoflerne, og bland det godt sammen. Læg de halve æg oven på salaten. Strø bacon, ost og porrer over. Stil salaten i køleskab indtil serveringen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.