Madmuffins med fyld

6 store eller 12 små muffins

Vurdering (78 stk)

Ingredienser

8 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. Dansukker Rørsukker
1/2 tsk. salt
100 g smør
4 dl mælk
2 dl reven, lagret ost

Fyld
3 dl fintsnittede porrer
100 g salami i strimler

eller:
1 dl hakkede, soltørrede tomater
100 g fetaost i tern
1/2 dl hakket, frisk basilikum

eller:
100 g røget skinke i tern
1/2 rød peberfrugt i tern
1 spsk. frisk oregano

Instruktioner

Indstil ovnen på 250 °C.

Bland mel, bagepulver, salt, sukker og smør sammen, gerne i en foodprocessor. Tilsæt mælken, og rør dejen godt igennem. Rør til sidst det valgte fyld i.

Fordel dejen i muffinforme, og drys med osten. Bages midt i ovnen i ca. 12 minutter (små) eller ca. 18 minutter (store).

Serveres lune eller kolde – er perfekte i madkurven.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Påsketrifli

Påske lækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.