Lime- og ingefærmarmelade

30 minutter
Lime- og ingefærmarmelade
Bedømmelse: (51vurderinger)

Ingredienser

  • 3 usprøjtede limefrugter + skal
  • 1 usprøjtet citron + skal
  • 50 g frisk ingefær
  • 2 spsk. Dansukker Lys Muscovadorørsukker
  • 3 dl Dansukker Syltesukker
  • 1 dl vand

Skyl limefrugterne og citronen. Riv skallen. Skær frugtkødet ud, men skær alt det hvide væk, og del i mindre stykker.
Skræl og riv ingefæren.
Læg frugtkød, skal og ingefær i en kasserolle, tilsæt vand, og lad det koge op.
Tilsæt syltesukker, og lad blandingen simre i 5-10 minutter under omrøring. Lav marmeladetesten for at få den rigtige konsistens.
Kom marmeladen på rengjorte glas. Luk glassene tæt, og opbevar dem køligt.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker