Lime- og ingefærcurd

1 glas 30 minutter
Kombinationen af lime og ingefær skaber en fin balance i denne lækre søde curd. Vores lime- og ingefærcurd er god både til scones og til søndagsvaflerne.
Lime- og ingefærcurd
Bedømmelse: (38vurderinger)

Ingredienser

  • Saften af 5 lime (ca. 2 dl)
  • 2 æggeblommer
  • 1 æg
  • 4 dl Dansukker Syltesukker
  • 2­3 tsk. frisk revet ingefær
  • 100 g blødt smør

Pres saften ud af limefrugterne, og hæld den i en gryde sammen med æg­geblommer, hele æg og syltesukker, og pisk det hele sammen. Tilsæt revet ingefær.

Sæt gryden på kogepladen, og lad massen simre i nogle minutter, imens der piskes.

Lad curden tykne, og tilsæt smørret lidt ad gangen under fortsat piskning.

Tag gryden af varmen, og si curden.

Hæld curden på et varmt, skoldet glas. Opbevar curden i køleskabet.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker