Ingredienser
Ca. 800 g laksefilet uden skind
Marinering
100 g salt
2 løg
Lage
1 l vand
4 dl eddike
1 dl Dansukker Sukker
1 løg
2 laurbærblade
1 spsk hel sort peber
Sauce
2 dl creme fraiche, gerne mager
2-3 spsk revet peberrod
1 spsk eddike
1 tsk Dansukker Flormelis
1/2 dl finthakket purløg
1/2 dl karse
Instruktioner
Skær laksen i 2 cm tykke skiver. Pil løgene, skær dem i skiver og læg dem i en kraftig plastpose sammen med laks og salt. Luk posen, og læg den i køleskab 1 time.
Bland ingredienserne til lagen, og kog dem 30 minutter under låg. Læg laksen i, og tag gryden fra varmen. Lad laksen ligge i lagen, til den er kold.
Bland ingredienserne til saucen. Server laksen med saucen og nye kartofler.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.