Laks med peberrodssauce

4 port

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Ca. 800 g laksefilet uden skind

Marinering
100 g salt
2 løg

Lage
1 l vand
4 dl eddike
1 dl Dansukker Sukker
1 løg
2 laurbærblade
1 spsk hel sort peber

Sauce
2 dl creme fraiche, gerne mager
2-3 spsk revet peberrod
1 spsk eddike
1 tsk Dansukker Flormelis
1/2 dl finthakket purløg
1/2 dl karse

Instruktioner

Skær laksen i 2 cm tykke skiver. Pil løgene, skær dem i skiver og læg dem i en kraftig plastpose sammen med laks og salt. Luk posen, og læg den i køleskab 1 time.

Bland ingredienserne til lagen, og kog dem 30 minutter under låg. Læg laksen i, og tag gryden fra varmen. Lad laksen ligge i lagen, til den er kold.

Bland ingredienserne til saucen. Server laksen med saucen og nye kartofler.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.