Kyllingelever med valnødder i rødvinssky

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

4-500 g kyllingelever
2 pærer
50 valnødder
1 tsk. salt
2 knsp. hvid peber
Smør eller margarine til stegning

Sky
2 spsk. kyllingefond
1/2 dl rødvin
1/4 dl Dansukker Lys Sirup
1 dl vand
1 tsk. kartoffelmel

Pynt
Bacon

Instruktioner

Rens kyllingeleveren. Skyl pærerne og skær dem i både. Fjern kernehuset.

Steg leveren i smør på en pande til den er svagt rosa. Krydr med salt og peber. Tag leveren af panden og hold den varm.

Steg pærerne knapt møre. Tag dem af panden og hold dem varme. Steg også valnødderne og tag dem af. Tilsæt samtlige ingredienser til skyen og giv det et hurtigt opkog.

Fordel det stegte på 4 tallerkner og hæld skyen over. Pynt med stegt bacon og frisk salat.

Leveren kan erstattes med kyllingefilet.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.