Krydret tomatsovs

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 kg modne tomater
1 kg æbler
1/2 kg løg
2 røde peberfrugter
3 dl Lys Sirup
2 dl vineddike
1/2 dl salt
2 tsk stødt ingefær
3 spsk paprika
1/4-1/2 tsk cayennepeber
2-4 fed presset hvidløg

Instruktioner

1. Skær et snit i tomaterne, og skold dem i kogende vand. Træk skindet af.

2. Hak tomaterne. Skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern. Pil og hak løgene. Skyl peberfrugterne, fjern kernerne, og skær dem i tern.

3. Bland alle ingredienserne i en tykbundet gryde, og lad dem småkoge i 1 time under omrøring, så sovsen ikke brænder på.

4. Smag til, og tilsæt evt. flere krydderier. Hæld sovsen på nyskoldede flasker eller glas. Glassene lukkes og opbevares koldt.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.