Kokosæblekage

En lækker æblekage med kokos og hasselnødder. Bag din kokosæblekage i et fint ovnfast fad og servér den lun.

cirka 4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

100 g smør eller margarine
4-6 syrlige æbler, afhængigt af størrelsen.
2 æg
2 dl Dansukker Sukker
1 dl hvedemel
2 dl kokosmel
1/2 dl finthakkede hasselnødder, kan udelades

Instruktioner

Sæt ovnen på 175 °C.

Smelt fedtstoffet, og lad det køle af. Smør et ovnfast fad.

Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt mel, kokos og nødder. Rør det afkølede fedtstof i.

Skræl og halvér æblerne, og fjern kernehuset. Læg dem med den runde side opad i formen. Hæld dejen over.

Bages midt i ovnen i ca. 30 minutter. Serveres med vaniljesauce, vaniljeis, fløde eller creme fraiche.

Opskrift L. Albrecht, Helsingborg, Sverige

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.