Ingredienser
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 1/2 blad husblas/dl saft
Pynt
1 klementin
1 dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
basilikum
Instruktioner
Pres saften ud af klementinerne. Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Bland saften og siruppen i en kasserolle, og lad det koge op. Læg husblassen i. Hæld blandingen op i portionsforme/glas. Stil blandingen i køleskabet, så den stivner. Vend geléen ud på asietter. Skyl klementinen grundigt, og skær den i 4 skiver til pynt. Pisk fløden let sammen med vaniljesukker. Læg lidt flødeskum ved siden af geléen sammen med en klementinskive og et basilikumblad.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.