Kanelkager med hakkede nødder og perlesukker

Kanelkager med hakkede nødder og perlesukker
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

4 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
1 dl Dansukker Flormelis
2 tsk. stødt kanel
200 g smør eller margarine
1 æg

Pensling
æggehvide

Pynt
Dansukker Perlesukker
hakkede mandler

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Skær fedtstoffet i mindre stykker, og kom det ned i melblandingen. Findel fedtstoffet med hænderne eller med en gaffel. Pisk ægget let, hæld det i skålen, og arbejd det hele sammen til en dej. Lad dejen hvile i mindst 1 time i køleskab. Rul dejen ud på et meldrysset bord, og lav små kager med forme. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir. Pensles med æggehvide og pyntes med perlesukker og hakkede mandler. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 10 minutter.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker