Kalkunbryst med rabarberchutney og pinje-ris

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

Chutney
300 g rabarber
1 æble
1/2 rød chili
1 lille løg
revet skal af 1/2 usprøjtet citron
1 spsk. olie
3 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1/2 tsk. salt
2 knsp. sort peber
1 tsk. karry

600 g kalkunbryst
smør eller margarine
salt, peber

Ris
3 dl langkornede ris
6 dl vand
1/2 tsk. salt
50 g pinjekerner
1 groftrevet gulerod

Instruktioner

Skyl rabarberne, og skær dem i 2-3 cm lange stykker. Skræl, udkern og skær æblet i tern. Skyl, udkern og skær chilien i fine tern. Pil løget, og skær det i tern. Varm olien op i en gryde, og svits løget. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen simre i 5 minutter.

Skyl kalkunbrystet i koldt vand. Dup det tørt med køkkenrulle. Opvarm stegefedtet på en stegepande, og brun kødet på alle sider. Krydres med salt og peber. Lægges i et ildfast fad og steges færdigt ved 125 °C i ca. 30 minutter.

Kog risene efter anvisningen på emballagen. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Bland pinjekernerne og den revne gulerod i risene. Serveres straks sammen med kødet og chutneyen.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.