Ingredienser
Chutney
300 g rabarber
1 æble
1/2 rød chili
1 lille løg
revet skal af 1/2 usprøjtet citron
1 spsk. olie
3 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1/2 tsk. salt
2 knsp. sort peber
1 tsk. karry
600 g kalkunbryst
smør eller margarine
salt, peber
Ris
3 dl langkornede ris
6 dl vand
1/2 tsk. salt
50 g pinjekerner
1 groftrevet gulerod
Instruktioner
Skyl rabarberne, og skær dem i 2-3 cm lange stykker. Skræl, udkern og skær æblet i tern. Skyl, udkern og skær chilien i fine tern. Pil løget, og skær det i tern. Varm olien op i en gryde, og svits løget. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad blandingen simre i 5 minutter.
Skyl kalkunbrystet i koldt vand. Dup det tørt med køkkenrulle. Opvarm stegefedtet på en stegepande, og brun kødet på alle sider. Krydres med salt og peber. Lægges i et ildfast fad og steges færdigt ved 125 °C i ca. 30 minutter.
Kog risene efter anvisningen på emballagen. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Bland pinjekernerne og den revne gulerod i risene. Serveres straks sammen med kødet og chutneyen.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.