Jordbær- og rabarbermuffins med smuldrelåg

16 stk.
Jordbær- og rabarbermuffins med smuldrelåg
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

Muffinsblanding
1 dl Dansukker Sukker
1 dl Dansukker Lys Muscovadorørsukker
3 æg
100 g smeltet smør
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
Skal af 1 citron
4 dl hvedemel med ekstra højt proteinindhold
1 dl yoghurt naturel
1 1/2 dl mælk
10 jordbær i mindre stykker
2 stilke rabarber i mindre stykker

Smuldrelåg
50 g smør
1 dl hvedemel
1 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk. stødt kardemomme

Pisk æg og sukker, til det er luftigt.

Bland smeltet smør, mælk og yoghurt i.

Bland hvedemel med vaniljesukker og citronskal i. Rør, til massen er jævn.

Rør forsigtigt de hakkede jordbær og rabarberen i dejen.

Kom dejen i muffinformene, som fyldes to tredjedele.

Bland alle ingredienser til smuldrelåget til en smuldret dej, og fordel jævnt oven på muffinsblandingen.

Bages midt i ovnen ved 200 °C i 20-25 minutter.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker