Ingefærsyltede grøntsager - Opskrifter

Ingefærsyltede grøntsager

Ingefærsyltede grøntsager
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 store gulerødder i skiver
1 selleri i tern
1 porre i skiver
1 lille blomkålshoved i buketter

Lage
100 g frisk ingefær i små terninger
4 dl eddike
6 dl vand
3 dl Dansukker Sukker
2 stænger hel kanel
10 nelliker
15 hele allehånde

Kog hurtigt grøntsagerne op i letsaltet vand (2 tsk salt/1 l vand) hæld i sigte og kom i et glas.

Kog ingredienserne til lagen og skum, inden den kogende lage hældes over grøntsagerne. Afkøl og opbevar koldt.

Grøntsagerne skal trække ca. 1 uge, før de er spiseklar.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;