Ingefærpannacotta med bær

4 portioner
Ingefærpannacotta med bær
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 blade husblas
4 dl piskefløde
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
1 tsk. vaniljesukker

Pynt
1 dl Dansukker Glukosesirup
Saft og reven skal fra 1 økologisk lime
2 dl bær, f.eks. blåbær

Læg husblassen i blød i rigeligt koldt vand i 5 minutter. Bland fløde, sirup, ingefær og vaniljesukker sammen i en kasserolle, og bring det i kog. Læg husblassen i. Hæld massen i fire glas, og stil dem i køleskabet for at stivne. Bland glukosesirup med limeskal og -saft, og lad det koge up. Stil det til side til afsvaling. Læg friske bær i limesiruppen og server til pannacottaen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker