Ingefærmarinerede gulerødder

4 pers.
Ingefærmarinerede gulerødder
Bedømmelse: (4vurderinger)

Ingredienser

  • 400 g gulerødder i tynde skiver

Marinade

  • 1 spsk. frisk ingefær i tynde strimler
  • 2 dl eddike
  • 2 dl vand
  • 2 dl Dansukker Rørsukker
  • 2 tsk. havsalt
  • 1 tsk. hele peberkorn

Gulerødder og ingefær klargøres.

Bland ingefær, eddike, vand, sukker, salt og peberkorn i en gryde. Giv blandingen et opkog under omrøring, så sukker og salt opløses. Hæld den varme marinade over gulerødderne, og lad blandingen stå i mindst 2 timer og gerne længere.

Gulerødderne serveres kolde, og kan holde sig ca. 2 uger i køleskab. Du kan skifte gulerødderne ud med andre grøntsager, f.eks. champignon eller grønne bønner.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker