Indkogte pærer

Indkogte pærer
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

4 faste pærer
5 dl rødvin
1 1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 kanelstang
2 stjerneanis

Skræl pærerne, men lad stilken blive tilbage. Stil pærerne i en lille kasserolle. Tilsæt de øvrige ingredienser. Lad simre under låg i ca. 10 minutter. Tag kasserollen af kogepladen, og lad pærerne afkøle.

Variationer
Safranpærer: 1/2 g safran, 5 dl vand, 1 1/2 dl Dansukker Sukker

Mintpærer: 2 dråber pebermynteolie, et par dråber grøn frugtfarve, 5 dl vand, 1 1/2 dl Dansukker Sukker

Blåbærpærer: 2 dl dybfrosne blåbær, 5 dl vand, 1 1/2 dl Dansukker Sukker

Hindbærpærer: 3 dl dybfrosne hindbær, 5 dl vand, 1 1/2 dl Dansukker Sukker, et par dråber rød frugtfarve

Krydderpærer: 1 kanelstang, 5 kryddernelliker, 2 stjerneanis, 4 dl gløgg, 1 spsk. citronsaft, 1 1/2 dl Dansukker Mørkt Muscovadorørsukker

Serveres med en klat is eller fløde.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker