Ice pops: Chokolade

6–8 ispinde 4 timer
Ice pops: Chokolade
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 1 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 3 æggeblommer
  • 2 spsk. kakao
  • 1/2 dl Dansukker Glukosesirup
  • 6 dl mælk, 3 %
  • 2 1/2 dl piskefløde
  • 100 g hakket mørk chokolade

Pynt

  • Smeltet chokolade, krymmel

Pisk sukker, æggeblommer, kakao og glukosesirup, til det er luftigt.

Giv mælk og fløde et opkog.

Bland æggeblandingen ned i fløden under langsom omrøring.

Fortsæt med at opvarme til 85 °C.

Tag af kogepladen, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør, til den er smeltet.

Kom blandingen i koldt vandbad, og lad den stå i mindst 1 time, men gerne natten over, i køleskab.

Fordel blandingen i isforme, og stil dem i fryseren i mindst 3 timer.

Dyp evt. i chokolade og krymmel.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker