Hindbæris i melon

4 portioner
Hindbæris i melon
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

Is
6 æggeblommer
1/2 dl Dansukker Glukose
1/2 dl Dansukker Sukker
1 spsk. vaniljesukker
1 1/2 dl mælk
1 1/2 dl piskefløde
750 g hindbær

Frugtsalat
2 små meloner
250 g hindbær

Det anbefales at hindbær fra frost varmebehandles før brug.

Bland alt, bortset fra hindbær, i en kasserolle, og lad det koge, til det tykner. Si blandingen gennem en finmasket si. Hæld hindbærrene i æggemassen. Lad massen køle af, inden den hældes i en skål, som stilles i fryseren eller hældes i en ismaskine.

Del af melonerne, og grav melonkødet ud. Skær frugtkødet i mindre stykker. Ved servering blandes isen med melonstykkerne og hindbærrene.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker