Hindbærcurd

Brug din hindbærcurd som en ekstra smagsgiver i desserter og morgenyoghurten. Eller brug den på pandekager!
Hindbærcurd
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

  • 250 g hindbær
  • 1 æg
  • 1 1/4 dl Dansukker Syltesukker
  • 25 g blødt smør

Pres hindbærrene gennem en finmasket si. Pisk æggene, og rør hindbærrene i. Hæld blandingen gennem en finmasket si ned i en tykbundet kasserolle. Tilsæt syltesukker, og lad det simre under omrøring i 2–3 minutter.

Tag kasserollen af varmen, og tilsæt smørret. Sæt kasserollen i en skål med koldt vand, og pisk med en håndmikser, indtil hindbærcurden er kølet af. Hæld op i et rengjort glas, og stil i køleskab til afkøling.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker