Hindbær og blåbær i kaffecreme

4-6 personer
Hindbær og blåbær i kaffecreme
Bedømmelse: (3vurderinger)

Ingredienser

3 tsk nescafé
1 spsk vand
6 dl hindbær og blåbær (eller kirsebær eller brombær)
2 æg (pasteuriserede)
1 knsp salt
3 spsk Flormelis
2 dl piskefløde

1. Opløs kaffepulveret i 1 spsk kogende vand. Lad det afkøle.

2. Bærrene nippes og skylles og fordeles i fire portionsglas.

3. Del æggene, og pisk hvider og salt stive. Pisk æggeblommer og flormelis skummende i en anden skål.

4. Pisk fløden stiv. Bland den afkølede kaffe i. Vend flødeskum og æggehvider i æggesnapsen. Fordel kaffecremen over bærrene, og server straks.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker