Gløgg

Gløgg er den ultimative juledrik, man skal have gløgg mindst en gang i løbet af december. Skøn krydret og aromatisk smag.

Vurdering (14 stk)

Ingredienser

70 cl rødvin
35 cl martini rosso
25 cl vodka
2-3 kanelstænger
8 kryddernelliker
1 stykke tørret ingefær
1 tsk. stødt kardemomme eller
en pose færdigblandede gløggkrydderier
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin

Instruktioner

Bland krydderierne med rødvin og brun farin i en gryde, og varm op til 70 °C. Lad det stå et par timer. Si krydderierne fra. Tilsæt vodka og martini rosso. Opvarm gløggen under låg et par minutter.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Kokos- og karamelpopcorn

Fredagshygge

Fredag er måske ugens absolut bedste dag, og fredagshygge er den bedste måde at fejre arbejdsugens afslutning på. Vi har opskrifterne til din hyggeaften!

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.