Gløggtærter

ca. 20 stk.
Gløggtærter
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

150 g smør eller margarine
4 dl hvedemel
1 knsp. salt
1 1/2 dl Dansukker Flormelis
1 tsk vaniljesukker
3 knsp. stødt kardemomme
2 æggeblommer

Fyld
4 æg
2 dl cremefraiche
2 dl gløgg
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
2 dl rosiner
1 dl hakkede valnødder

Pynt
Dansukker Flormelis

Kom de tørre ingredienser i en skål, og tilsæt fedtstoffet skåret i små stykker. Findel fedtstoffet i melblandingen, til det bliver til en smuldret masse. Tilsæt æggeblommerne, og saml dejen hurtigt. Lad dejen hvile overdækket i køleskabet i ca. 1 time. Tryk dejen ud i små aluminiumsforme. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem let. Tilsæt de øvrige ingredienser, og bland det godt. Fordel fyldet i formene. Bages midt i ovnen ved 200 °C i ca. 20 minutter. Drys flormelis over inden servering.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker