Fyldte grahamsstykker

Ca. 15 stk.
Som et alternativ til de traditionelle mandelmuslinger.
Fyldte grahamsstykker
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

    Dej

    • 100 g smør eller margarine
    • 3/4 dl Dansukker Flormelis
    • 1 æg
    • 1/2 g safran
    • 1 1/2 dl grahamsmel
    • Ca. 2 dl hvedemel

    Fyld

    • 50 g smør eller margarine
    • 2 dl Dansukker Flormelis
    • 2 æg
    • 100 g hakkede mandler
    • 100 g rosiner
    • 100 g tørrede abrikoser i tern

    Pynt

    • Dansukker Flormelis
    • Tilbehør
    • Letpisket fløde

    Rør fedtstof og flormelis sammen. Tilsæt æg og safran, og rør det sammen i dejen. Tilsæt først grahamsmelet og derefter hvedemelet, indtil du får en smidig dej. Lad dejen hvile i køleskab i 1 time. Del dejen i 20 stykker, og tryk dem ud i smurte forme. Sæt dem på en bageplade, og bag dem midt i ovnen i ca. 10 minutter ved 200 °C.

    Rør fedtstof og flormelis sammen, til massen er blød. Tilsæt æg, et ad gangen. Tilsæt derefter mandler, rosiner og abrikoser.

    Fordel fyldet i formene. Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca. 20 minutter. Lad kagerne køle lidt af, inden de tages ud af formene. Drys lidt flormelis over inden servering. Server flødeskum til.

    Opskriften er udarbejdet af

    Dansukker