1. Sigt mel, farin og kakao i en skål. Pisk mælk og derefter ægget i. Stilles i køleskab i 30 minutter.
2. Steg fire pandekager.
3. Nip og skyl jordbærrene, og skær dem i skiver. Læg dem i en skål, og hæld likøren over. Stilles i køleskab i nogle timer.
Fyld:
1. Smelt fedtstoffet i en kasserolle. Tilsæt mel, og rør det godt. Tilsæt sukker og fløde. Kom æggeblommerne i. Lad det køle af.
2. Pisk æggehviderne stive med Vaniljesukker. Vend forsigtigt hviderne i cremen. Hertil kan alt tilberedes i forvejen.
Inden serveringen stilles ovnen på 175°. Smør en bradepande med lidt fedtstof. Læg pandekagerne i bradepanden, og fordel fyldet ovenpå. Fold pandekagerne sammen, og stil dem i ovnen i ca. 8 minutter.
Fordel jordbærrene på fire tallerkener, og læg forsigtigt de fire bagte pandekager på. Drysses med sigtet flormelis.
Opskriften er udarbejdet af