Forårssalat

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

2 salathoveder
1 gul snackpeber
100 g cocktailtomater
8 skiver røget kalkunbryst
200 g friskost naturel, f.eks. Philadelphia
1 dusk frisk basilikum

Dressing
3 spsk. rapsolie
3 spsk. hvid balsamicovineddike
2 spsk. dijonsennep
2 spsk. Dansukker Lys Sirup
Salt, peber

Instruktioner

Skyl salaten godt, løsn bladene, og lad dem dryppe af på et klæde. Skyl og halver snackpeberen (på langs), fjern kernerne og skær snackpeberen i skiver. Skyl og del tomaterne. Læg salatbladene på et serveringsfad. Fordel snackpeber og tomater over. Rul kalkunskiverne sammen og fordel dem på fadet. Tag osten ud af emballagen og del den i mindre stykker, som lægges på fadet. Bland ingredienserne til dressingen sammen, og server den til salaten.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.