Figenkager

Cirka 20 stykker 50 minutter
Figenkager
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 250 g blødt smør
  • 1 1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
  • 1 1/2 tsk. vaniljesukker
  • 4 1/2 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • En knsp. salt
  • Figenmarmelade

Sæt ovnen på 200 °C.

Pisk smør, sukker og vaniljesukker luftigt.

Bland hvedemel, bagepulver og salt i en skål, og vend det ned i smørblandingen.

Fordel dejen i 20 små muffinsforme, og tryk et lille hul i dejen med en meldrysset finger.

Fyld hullet med figenmarmelade.

Bag kagerne i den nederste del af ovnen i 14-16 minutter, til de har fået en fin farve. Tag kagerne ud, og lad dem køle af.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker