Fedtfri salatdressing

Fedtfri salatdressing
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

2 dl vand
1 tsk. kartoffelmel
1/2 dl vineddike efter eget valg
1 knsp. salt
1 knsp. groftmalet sort peber
1-2 tsk. Dansukker SteviaSukker

Smagsgivere
3 tsk. Colmans sennepspulver eller
1 spsk. tomatpuré og 1/2-1 tsk. sambal oelek
eller
1 tsk. revet hvidløg
eller
1-2 spsk. Salatkrydderi

eller
revet skal og saft af 1 usprøjtet citron

Rør vand og kartoffelmel sammen i en kasserolle, og bring det i kog. Tag kasserollen af kogepladen, og lad blandingen afkøle. Tilsæt vineddike, salt, peber og smagsgiver efter eget valg. Hvis der anvendes sennep, skal sennepspulveret blandes i vandet sammen med kartoffelmelet, inden det bringes i kog. Hæld dressingen på flaske. Opbevares i køleskab, hvor den kan holde sig ca. to uger.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker