Chorizo- og tomatmarmelade

1 glas 30 minutter
Chorizo- og tomatmarmelade er en marmelade, der passer godt til både hamburgeren, den grillede kylling og til ostebordet. En sjov variant til dig, der gerne vil prøve nye smagsindtryk!
Chorizo- og tomatmarmelade
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

  • 80 g chorizo, vegansk chorizo kan også anvendes
  • 1 lille rødløg
  • 1/4 chili
  • Olie
  • 250 g cocktailtomater
  • 1/2 citron, saft af
  • 2 spsk. tomatpuré
  • 1 spsk. Dansukker Mørk Sirup
  • 1/2 dl vand
  • 250 g Dansukker Syltesukker

Skær chorizoen i små tern. Svits dem så de får en fin, gyldenbrun farve. Stil dem til side.

Pil og hak rødløget. Halvér chilien, fjern kernerne og hak chilien fint. Svits i olie i
en gryde.

Skær tomaterne i mindre stykker, og kom dem ned i gryden. Tilsæt citron, tomatpuré, sirup og vand. Svits det i ca. 3 minutter.

Tilsæt syltesukker og chorizo, lad det koge i ca. 5 minutter. Rør rundt med jævne mellemrum.

Tag gryden af varmen. Hæld på et varmt, skoldet glas. Luk glasset og opbevar det
i køleskabet.

Tips. Server til osterbordet eller som tilbehør til burgeren.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker