Ingredienser
10 stk. ovnfaste portionsforme af crème brulée-typen
200 g smør
300 g god mørk chokolade
4 hele æg
4 æggeblommer
1 dl Dansukker Bagesukker
2 spsk. vaniljesukker
4 spsk. hvedemel
1 tsk. stødt ingefær
Smør og sukker til formene
Tranebær eller andre bær efter eget valg til servering
Instruktioner
Smelt smørret i en kasserolle, og tag den af kogepladen.
Bræk chokoladen i mindre stykker, og lad dem smelte i smørret.
Pisk æg, æggeblommer og bagesukker i en skål.
Rør melet i, og kom derefter chokolade- og smørblandingen i.
Rør, til cremen er jævn og blank.
Smør formene, og kom sukker på.
Fordel dejen i formene. Du kan forberede frem til dette.
Sæt ovnen på 200 °C, og sæt formene i midten af ovnen.
Bag dem i 6-8 minutter. Hold øje med, at de ikke bliver bagt for længe. Kagerne skal være bløde og flydende i midten.
Server med det samme med en klat flødeskum eller is samt bær efter eget valg.
Tip!
Sigt flormelis over, og pynt med tranebær.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.