Chokoladebudding med kirsebærsauce

4 portioner
Chokoladebudding med kirsebærsauce
Bedømmelse: (1vurderinger)

Ingredienser

5 dl piskefløde
1 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
3 spsk. kakao
1 spsk. vaniljesukker
3 blade husblas

Sauce
125 g kirsebær
1 dl Dansukker Glukosesirup
1/2 dl Dansukker Rørsukker
1 kanelstang
3 korn allehånde
3 kryddernelliker

Læg husblassen i blød i rigeligt vand. Rør fløde, sukker, kakao og vaniljesukker sammen i en kasserolle, og lad det koge op. Læg husblassen i. Hæld massen op i 4 kopper eller portionsforme. Stilles i køleskab. Hæld glukosesirup og rørsukker i en kasserolle, og tilsæt krydderierne. Lad det simre under låg i 5 minutter. Tag krydderierne op. Tilsæt kirsebærrene, og lad dem simre i 5 minutter. Server kirsebærsaucen til buddingen.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker