Chilitrøfler

Disse chilitrøfler har lidt ekstra kant. Cremede trøfler med et strejf af chili, som tilmed er nemme at lave. Servér de lækre sager for dine gæster, eller brug dem som julegaver.

ca. 25 stk.

30 minutter. + 2 timers køletid

Vurdering (2 stk)

Ingredienser

175 g mørk chokolade 70 %
1/2-1 tsk. frisk rød chili
30 g smør
1 dl piskefløde
3/4 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker

Valgfri smag
• 1 tsk. stødt kardemomme
• 1 tsk. stødt ingefær

Pynt
hakket eller tørret chili

Instruktioner

Finthak chokoladen og stil til side. Finhak chilien og kom den i en gryde med smør, fløde, muscovadorørsukker og bring i kog. Rør chokoladen i, til massen er jævn. Tilsæt den ønskede smag.

Lad blandingen køle af. Fyld trøffelmassen i en sprøjtepose, og sprøjt den i forme eller i små toppe. Pynt med et lille stykke chili. Opbevar trøflerne på køl.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Spred kærlighed på Valentinsdag

Inviter til kaffe med noget ekstra godt, som både er en fryd for øjne og gane. Og din valentin bliver garanteret glad.

Fastelavn

Nu er det snart fastelavn, for mange betyder det udklædning og slå katten af tønden, men vigtigst af alt er nok fastelavns bollerne.

Pandekager

Nu er det tid til at bage pandekager, vi har samlet opskrifter på forskellige pandekager samt opskrifter på det gode tilbehør hjemmelavet syltetøj.

Citrus marmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig.

Varmer dejligt, når det er koldt

En varm drik er dejligt på alle årstider i vores skiftende nordiske klima. Men først og fremmest er det dejligt at varme sig på når vinteren sætter ind med frost og sne.

Fødselsdag med sød smag

Fødselsdagshygge er forbundet med gode minder og tradition. Vi har i mange år leveret sukker til danskernes fødselsdagsbagværk.