Ingredienser
200 g laks
200 g hvid fisk
eller
400 g fisk med fast kød, f.eks. kuller, torsk, sej
Marinade
1 hakket skalotteløg eller purløg
1 dl ananassaft
saft og skal fra 1 usprøjtet lime
1/2 hakket grøn chili
1 spsk. Dansukker Rørsukker
1 tsk. hakket persille
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
Pynt
1/2 dl kokosflager
Instruktioner
Fisken renses for skind og ben og skæres i 1x1 cm store tern.
Alle ingredienser, undtagen kokosflager og fisk, røres sammen til en marinade, der hældes over fisken.
Retten stilles i køleskab mindst 1 time og højst 5 timer inden servering.
Portionsanrettes flot i martiniglas og drysses med kokosflagerne lige inden servering.
Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Få mere smag med sukker i det salte køkken
Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.
Påskelækkerier
Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.
Sprøde og lækre vafler
Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.
Bag i bradepande
At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.
Citrusmarmelade
Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.
Dejlig chokolade
Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.