Bulgur med bacon og tranebær

4 portioner

Vurdering (0 stk)

Ingredienser

3 dl vand
1 grøntsags bouillonterning
1 1/2 dl hel bulgur
1 pk. bacon i tern
4 skiver bacon
1 lille rødløg
1 lille gul peber
1 dl hakket persille
rød mangold
1/2 dl pinjekerner
1/2 dl tørrede tranebær

Dressing
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1/2 dl balsamicovineddike
1/2 dl olivenolie
2 tsk. sambal oelek

Instruktioner

Hæld vandet i en gryde. Læg bouillonterningen i vandet, og lad det koge op. Hæld bulguren i, og lad den simre under låg i 12 minutter. Tag gryden af varmen, og lad det stå i 10 minutter.

Steg baconterningerne, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Halver baconskiverne, og steg dem sprøde. Læg dem på et stykke køkkenrulle. Pil løgene, og skær dem i tern. Skyl den gule peber, og skær den i tern. Bland bulguren med baconterninger, løg, peber og persille.

Læg lidt salatblade på fire tallerkener. Fordel bulgurblandingen på salaten, og pynt med de 8 skiver bacon. Rist pinjekernerne på en tør stegepande. Drys pinjekerner og tranebær over salaten.

Bland alle ingredienserne til dressingen, og dryp lidt af den hen over salaten. Server resten af dressingen til.

Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.

Sukkersaltet laks med thai urter

Få mere smag med sukker i det salte køkken

Oplev gastronomiens lille hemmelighed med seks spændende opskrifter.

Rocky road i påskeudgave

Påskelækkerier

Her finder du bagværk, slik og desserter til en rigtig dejlig påskeferie.

Vafler med saltkaramel, banan og bær

Sprøde og lækre vafler

Hvem elsker ikke vafler, sprøde og lækre, med flødeskum og hjemmelavet syltetøj. Find ny inspiration her - mange forskellige smagsvarianter og ideer til toppings.

Bradepandekage: Blondies med stikkelsbærsyltetøj

Bag i bradepande

At bage i bradepande er både enkelt og praktisk, og så kommer der jo ikke mindst meget kage ud af det. Perfekt, hvis du skal have fest eller vil invitere til kaffe på arbejdspladsen.

Citrusmarmelade med safran

Citrusmarmelade

Findes der noget bedre end at begynde morgenen med hjemmelavet marmelade på brødet? Lad sæsonens citrusfrugter inspirere dig. Hvis du dertil bruger vores Syltesukker, kan du lave din egen marmelade på få minutter.

Brownie med mælkechokolade ganache og pekannødder

Dejlig chokolade

Mmm! Er der noget bedre end en rigtig fyldig og lækker chokoladekage, som får alle til at juble? Som et ekstra krydderi på tilværelsen eller som afslutning på et godt måltid.