Brunkagepandekager

Brunkagepandekager

8-10 stk.
Brunkagepandekager
Bedømmelse: (24vurderinger)

Ingredienser

3 1/2 dl hvedemel
1 dl Dansukker Brun Farin
1/2 spsk. bagepulver
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
1 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
1/2 tsk. revet muskatnød
1/2 tsk. stødt nellike
1 dl vand
1/2 dl Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 dl kold kaffe
2 store æg
4 spsk. smeltet smør
1 spsk. friskpresset citronsaft + revet skal fra 1 usprøjtet citron
Olie eller smør til pensling af stegepanden

Bland mel, brun farin, bagepulver, natron, salt og krydderier i en skål.

Pisk vand, sukker, kaffe, æg, smør og citronsaft sammen i en stor skål. Tilsæt melblandingen, og pisk, indtil det hele er blandet godt. Lad dejen stå i 15 minutter, så den tykner.

Pensl stegepanden med olie eller smør, hæld lidt dej på, og bag pandekagerne på middelhøj varme, 1-2 minutter på hver side, eller til pandekagerne er gyldne.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker

;