Brunkagebiscotti

ca. 40 stk.
Brunkagebiscotti
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

5 dl havregryn
3 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 1/2 dl Dansukker Brun Farin
1/2 tsk. salt
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. stødt nellike
1 1/2 tsk. stødt ingefær
1 æg
1 dl tykmælk
2 spsk. smeltet smør eller olie

Sæt ovnen på 225 °C.

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt det sammen til en dej. Læg dejen på et meldrysset bord, del den i fire dele, som rulles ud til stænger. Læg stængerne på en bageplade med bagepapir. Bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter. Skær stængerne i stykker på skrå, og læg dem tilbage på pladen med skærefladen opad. Bag dem i 10 minutter. Åbn ovnlågen på klem, sluk for varmen, og lad biscottierne tørre et par timer.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker