Brunkagebiscotti

Ca. 40 stk.
Brunkagebiscotti
Bedømmelse: (0vurderinger)

Ingredienser

1 dl madolie
2 dl Dansukker Brun Farin
1 spsk. vaniljesukker
3 æg
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
7 dl hvedemel
1 spsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
3/4 spsk. stødt kanel
1 tsk. stødt nellike
1/4 tsk. stødt muskatnød eller 4 spsk. brunkagekrydderi

Sæt ovnen på 175 °C.

Bland olie, sukker, æg og sirup sammen i en stor skål.

Bland mel, bagepulver, ingefær, kanel, nellike og muskat i en anden skål. Kom melblandingen i æggemassen, og rør det sammen.

Del dejen i to halvdele, og form hver del til en rulle. Læg rullen på en bageplade beklædt med bagepapir, og tryk dejen lidt ud.

Bages i ovnen i 20 minutter. Tag ud af ovnen, og stil til side for at køle af i ca. 10 minutter.

Skær i 2 cm tykke skiver på skrå. Bag dem i yderligere 5-7 minutter på hver side, eller lad dem tørre på eftervarme i 2 timer.


Tip!
Sprøjt f.eks. kagerne med smeltet mørk chokolade.

Opskriften er udarbejdet af

Dansukker